Malzemeler
· 2 su bardağı pilavlık pirinç · 500 gram kuşbaşı tavuk eti · 1 adet havuç · 1 adet soğan · 2 yemek kaşığı tereyağı · 4 yemek kaşığı Antep Pazarı Zeytinyağı · 1 adet kesme şeker · 3 su bardağı sıcak su · Yarım çay kaşığı tarçın · Yarım çay kaşığı karabiber
Üzeri için: · 2 yemek kaşığı çiğ badem · 1 yemek kaşığı dolmalık fıstık · 1 tatlı kaşığı tereyağı · 1 yemek kaşığı sıvı yağ
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.