Malzemeler
• 350 gram elenmiş un • 3 yemek kaşığı Antep Pazarı zeytinyağı • 1 adet yumurta sarısı • 1 yemek kaşığı pudra şekeri • 1/4 çay kaşığı tuz • 1/2 su bardağı su
Hamurları yağlamak için: • 2 yemek kaşığı tereyağı
İç harcı için: • 4 adet orta boy kırmızı elma • 1 yemek kaşığı tereyağı • 3 yemek kaşığı toz şeker • 1/2 su bardağı kuru üzüm • 1/2 su bardağı Antep Pazarı file fındık • 1/2 çay kaşığı vanilya • 1 tatlı kaşığı tarçın
Üzeri için: • Pudra şekeri
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.