Malzemeler
Taban · 100 gr Antep Pazarı Pirin Taneli Antep Fıstığı (1 su bardağı) · 2 kaşık eritilmiş tereyağı (30 gr) · 60 gr pudra şekeri (3 yemek kaşığı) · 7-8 adet baklava yufkası · 45 gr eritilmiş tereyağı
Şerbet · 3/4 su bardağı su · 3/4 su bardağı şeker · 1-2 damla limon
Cheesecake (tümü oda sıcaklığında) · 400 gr labne · 200 ml krema · 3/4 su bardağı şeker (135 gr) · 1 paket vanilin · 2 yemek kaşığı un (25 gr) · 1 yumurta
Kalıp ölçüsü: 19 cm
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.