Malzemeler
·2 su bardağı aşurelik buğday ·2 yemek kaşığı pirinç ·2 su bardağı haşlanmış nohut ·2 su bardağı haşlanmış fasulye ·150 gram kuru kayısı ·150 gram kuru incir ·150 gram kuru üzüm ·1 su bardağından biraz az fındık ·2 litre su (buğdayları pişirmek için) ·4 litre sıcak su (su azaldıkça eklemek için) ·1 tatlı kaşığı karanfil ·1 çay bardağı su (karanfili kaynatmak için) ·1,5 su bardağı sıcak süt ·3 su bardağı toz şeker ·1 fiske tuz
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.