Malzemeler
İç Pilav İçin: • 4 yemek kaşığı Antep Pazarı zeytinyağı • 2,5 su bardağı baldo pirinç • 5 su bardağı sıcak tavuk suyu • 1 adet haşlanmış tavuk • 3 yemek kaşığı Antep Pazarı dolmalık fıstık • 2 yemek kaşığı Antep Pazarı kuş üzümü • 1 tatlı kaşığı tuz • 1 çay kaşığı Antep Pazarı toz kırmızı biber • 1 çay kaşığı Antep Pazarı karabiber • 1 çay kaşığı Antep Pazarı yenibahar
Kalıpları Yağlamak İçin: • 100 gram tereyağı • 100 gram Antep Pazarı çiğ badem (kabukları soyulmuş)
Hamuru İçin: • 100 gram tereyağı • 2 adet yumurta • 3 yemek kaşığı yoğurt • 1 çay kaşığı tuz • 2,5 su bardağı un
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.