Tüketim alanı genel olarak un ve unlu mamullerde kullanılan mor buğday diğer un gruplarına karıştırılarak un ve ekmek kalitesini, sağlıklı besin değerlerini arttırmak amacıyla kullanılmaktadır. - Mor buğday dünyadaki en düşük glisemik indeks'e sahip buğdaydır.
Mor un vücudun şeker dengesini sağlamaya yönelik olarak tüketebileceğiniz oldukça etkili bir besindir. Aynı zamanda doğal bir antioksidan özelliğine sahip olduğunu söylemek mümkündür. Mor un ile meyve ve sebzelerden alabileceğinizden daha yüksek oranda antosiyanin almanız da mümkün olmaktadır
Mor Buğday Unlu Erişte 500 gr olarak paketlenmiştir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.