Genetiği değişmemiş ata buğdayı!
• Melezleme ya da başka bir dış müdahele yoluyla, genetik değişime uğramamış, nadir buğday çeşitlerindendir.
• Kavılca buğdayından elde edilen un hiçbir endüstriyel kimyasal ve katkı maddesi eklenmeden, taş değirmenlerde tam buğday unu şeklinde satışa sunulmaktadır.
• Düşük karbonhidrat, sağlıklı ve yüksek protein, yüksek lif, antioksidan, folik asit ve demir, fosfor, magnezyum, zengin Vvtaminler içermektedir.
• Kolay sindirilebilirlik gibi özelliklerinden dolayı insan beslenmesinde önemli rol oynamaktadır.
• Sindirilebilir gluten yapısına sahiptir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.